Angela Kouwenhoven-de Waardt

Spreker / Trainer / Coach / AUTEUR

Angela is sinds 2003 werkzaam in het onderwijs. Na een Master in 2010 is zij in een aantal landelijke organisaties actief geworden die de start hebben gegeven aan haar huidige onderneming. Ze kreeg de kans om te trainen, coachen en schrijven waardoor zij nog meer werd uitgedaagd om zichzelf te ontwikkelen en door te leren.

Als in een natuurlijke flow – noem het de wet van de aantrekkingskracht – kwamen er steeds meer mogelijkheden op haar pad om anderen te helpen met werkdruk, stress, betekenisvol leven, voldoening, burn-out en lifestyle. In 2017 zette zij de stap om over te gaan van freelance, naast een parttime baan, naar een eigen onderneming.

Haar kracht zit in het personaliseren van de verschillende programma’s en trajecten. Dit kan zowel uitgebreid voorbereid naar aanleiding van een intakegesprek zijn, maar ook in groepstrajecten spontaan ontstaan tijdens een training. Zij gelooft sterk in de verbinding tussen een mentale, emotionele en fysieke aanpak en dat deze drie onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Haar eigen programma, de 5 elementen lifestyle, is haar creatie waarin alles samen komt. Door bewust aandacht te besteden aan: balans, rust, invloed, energie & focus – kun jij een lifestyle creëren die jou brengt wat jij nodig hebt. De aandacht komt op jou en wat jij belangrijk vindt, de waan van de dag komt op de achtergrond. Kun jij je voorstellen hoe jij in slaap valt als jij elke avond vol trots terugkijkt op jouw dag? Dat gevoel van succes èn ontspanning is haar doel voor jou.

Image