Onderwijs

Schoolwerk-coach

Het goed opleiden van zij-instromers is een gedeelde verantwoordelijkheid van scholen en opleidingen. Door theorie en praktijk met elkaar te verbinden en intensief met elkaar samen te werken, wordt de kans op een succesvolle instroom van de zij-instromers in het basisonderwijs aanzienlijk vergroot. Ons team van coaches is een initiatief van Schoolwerk en heeft als doel zij-instromers en startende leerkrachten op de scholen effectief te begeleiden. Ons team van coaches werkt in het basisonderwijs, is een groep professionals die kennis en ervaring uitwisselen en gebruik maken van elkaars talenten. Wij werken steeds aan de bedoeling en houden van het uitgangspunt “Geen woorden, maar daden!”
Schoolwerk onderneemt en benadert het begeleiden van zij-instromers (en startende leerkrachten) met een duurzame aanpak. Door een goede begeleiding wordt uitval van zij-instromers en starters aanzienlijk verlaagd. Schoolwerk werkt met een basis begeleidingsprogramma dat samen met de Schoolwerk-coaches is ontwikkeld.

Van Werkdruk naar Werkplezier

Werkdruk in het onderwijs is al jaren een terugkerend probleem. Het heeft invloed op de dynamiek in het schoolteam en kan bij uitval van leerkrachten een negatieve impact achterlaten op de continuïteit en de kwaliteit van het onderwijs.

Adviseur KPC Groep

KPC Groep is een landelijk opererend bureau voor onderwijsondersteuning. We bieden oplossingen voor de vragen en uitdagingen van vandaag en morgen: pedagogisch, didactisch en organisatiekundig. Voor KPC Groep verzorg ik regelmatig open trainingen, te vinden in de opleidingsagenda van de KPC-website. Daarnaast verzorg ik ook incompany trainingen maar zeker ook maatwerk.
Je kunt het volledige profiel hier vinden.

Test bericht onderwijs

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum