fbpx

onderwijs

van werkdruk naar werkplezier

ONDERWIJS

Van werkdruk naar werkplezier!

Met 15 jaar ervaring in het primair onderwijs als leraar voor alle groepen, blijft werken met en voor kinderen altijd onderdeel van mijn werk.

In 2003 begonnen als juf, vanaf 2010 als gedragsspecialist. Sinds 2011 als freelance spreker, trainer, coach en auteur. Vanaf 2017 zelfstandig en de vleugels gespreid naar het bedrijfsleven, de zorg en particuliere coaching.

Met regelmaat sta ik nog steeds voor de klas om in contact te blijven met die bruisende, energieke werkvloer, zowel de leerlingen als collega’s.

Als trainer en coach ondersteun ik graag aan een positieve sfeer op het werk. Een team dat sterk in zijn schoenen staat en de rust kan bewaren in hectische tijden. Het onderwijs heeft pieken en dalen. De waan van de dag kan je afleiden van wat ècht belangrijk is voor jouw leerlingen en de leraren: de juiste aandacht en de juiste acties die worden uitgevoerd. Werken naar wat er belangrijk is voor jullie organisatie, niet naar wat het hardste roept.

Werkdruk heeft meer aandacht in het onderwijs gekregen door de jaren heen, inmiddels ook meer middelen. Is er in de praktijk ook verbetering merkbaar?

Hoe is dit bij jullie op de werkvloer? Word hier bewust aan gewerkt, of is er regelmatig een onderzoek waarbij de ervaringen worden verzameld?

Laat jouw team eens geïnspireerd raken op een studiemiddag of zorg ervoor dat de starter sterk in zijn schoenen blijft staan!

Er is een gevarieerd aanbod hieronder te vinden, want ook als coach blijf ik differentiëren.