Adviseur KPC Groep

Waarom kies je dit programma?

KPC Groep is een landelijk opererend bureau voor onderwijsondersteuning. We bieden oplossingen voor de vragen en uitdagingen van vandaag en morgen: pedagogisch, didactisch en organisatiekundig. Voor KPC Groep verzorg ik regelmatig open trainingen, te vinden in de opleidingsagenda van de KPC-website. Daarnaast verzorg ik ook incompany trainingen maar zeker ook maatwerk.
Je kunt het volledige profiel hier vinden.

Waar ga je mee werken?

Vanuit KPC Groep werken we op alle lagen en niveaus van onderwijsorganisaties. Met onze kennis en ervaring brengen we verbeter- en innovatieprocessen in een versnelling. Onze kracht is aan te sluiten bij jouw context en jouw specifieke ontwikkelbehoeften. Kwaliteit staat aan de basis van alles wat we doen. Dat geeft vertrouwen en zekerheid.
Het materiaal is speciaal ontwikkeld voor KPC Groep, waar nodig in samenwerking met ons grote netwerk.
Dit betekent dat de training en materiaal niet op een andere manier aangeboden wordt. Deze exclusiviteit is tevens een garantie voor kwaliteit.
Elke training wordt nauwkeurig geëvalueerd zodat wij – on top of our game – zijn.

Wat levert het op?

Het voordeel van het volgen van een training op de opleidingsagenda van KPC Groep, is dat je als individuele leerkracht de keuze kunt maken voor de training, onafhankelijk van jouw collega’s. Je kunt hiervoor gebruik maken van jouw professionaliseringsbudget. Hierdoor sluit jouw training naadloos aan op jouw ontwikkeldoelen die je bijvoorbeeld hebt besproken tijdens jouw functioneringsgesprek.
De incompany trainingen ontworpen voor KPC Groep, zijn exclusief voor dit netwerk.
Je bent als leerkracht vaak gebonden aan professionaliseren met jouw collega’s of aangewezen op studiedagen met het gehele bestuur.
Inschrijven voor een open training geeft jou de gelegenheid om in één – voor jouw belangrijk – thema te duiken en hier je een gehele training aan te wijden.

Wie ben jij?

KPC Groep richt zich op:
– Primair onderwijs
– Voortgezet onderwijs
– Speciaal onderwijs
– Praktijkonderwijs
– VMBO
– Beroepsonderwijs

Ben jij een individuele leraar? Kijk dan naar het aanbod in de opleidingsagenda.

Heb jij interesse voor jouw gehele team? Kijk dan of er een passend incompany aanbod is, of vraag maatwerk aan.

Wat zijn de ervaringen van anderen?