fbpx

5 elementen wandeling

ZOMERACTIE

ALLEEN DE MAANDEN JULI & AUGUSTUS

VAN €99,- VOOR €69,- (incl. BTW)

8 plaatsen per week beschikbaar

In je element door de 5 elementen-wandeling

Tijdens deze wandeling van anderhalf uur, wandel je samen met mij, die je in de groene natuur vijf actiepunten geeft over dé grote wens van gestreste mensen die veel aan hun hoofd hebben: hoe kan ik succesvol en tegelijk ontspannen leven?

Het model dat ik hanteer is op de 5 vingers van een hand te tellen: er zijn 5 elementen en als die voor jou kloppen ben je succesvol én ontspannen.  Hoe simpeler, hoe beter is mijn motto. De natuur tijdens de wandeling doet de rest.

Balans, rust, invloed, energie en focus. Ieder element komt tijdens de wandeling aan bod. Je gaat naar huis met 5 concrete actiepunten die voor jou kloppen en die je nog dezelfde dag gaat doen.

De inspiratie voor deze actiepunten komt uit jouw eigen verhaal en jouw persoonlijke visie van succes. Daar gaan we naartoe werken, zo concreet en efficiënt mogelijk. Het zijn misschien niet de grootste veranderingen die je kunt toepassen in jouw leven, maar wel op korte termijn en met gemak.

Na afloop ontvang je ook 5 keer wekelijks een opdracht via WhatsApp, passend bij elk element om je te ondersteunen in jouw doelen.

Met de 5 elementenwandeling kun je jouw doelen opstellen voor de komende 3 maanden op zowel persoonlijk en professioneel vlak. Door  het abonnement te nemen, kun jij jezelf garanderen van een jaar lang ‘on top of your game’. De kosten? Geen 4x €99,-, maar €346,-. Dit is dus inclusief 20 weken online coaching!

ZOMERACTIE

ALLEEN DE MAANDEN JULI & AUGUSTUS

VAN €99,- VOOR €69,- (incl. BTW)

8 plaatsen per week beschikbaar