fbpx

5 elementen wandeling

ZOMERACTIE

ALLEEN DE MAAND JULI

VAN €99,- VOOR €69,- (incl. BTW)

8 plaatsen per week beschikbaar

In je element door de 5 elementen-wandeling

Tijdens deze wandeling van anderhalf uur, wandel je samen met mij, die je in de groene natuur vijf actiepunten geeft over dé grote wens van gestreste mensen die veel aan hun hoofd hebben: hoe kan ik succesvol en tegelijk ontspannen leven?

Ik geef niet zomaar actiepunten: Ik ben gewend als juf voor dertig kinderen voor de klas te staan.  Daar heb ik geleerd snel en succesvol feedback te geven hoe de leerling de noodzakelijke stappen zet, passend bij zijn ontwikkelingsstijl. Iedere leerling is anders en heeft wat anders nodig. Wat voor kinderen geldt, geldt voor ieder mens, heb ik ontdekt.

Het model dat ik hanteer is op de 5 vingers van een hand te tellen: er zijn 5 elementen en als die voor jou kloppen ben je succesvol én ontspannen.  Hoe simpeler, hoe beter is mijn motto. De natuur tijdens de wandeling doet de rest.

Balans, rust, invloed, energie en focus. Ieder element komt tijdens de wandeling aan bod. Je gaat naar huis met 5 concrete actiepunten die voor jou kloppen en die je nog dezelfde dag gaat doen.

De inspiratie voor deze actiepunten komt uit jouw eigen verhaal en jouw persoonlijke visie van succes. Daar gaan we naartoe werken, zo concreet en efficiënt mogelijk. Het zijn misschien niet de grootste veranderingen die je kunt toepassen in jouw leven, maar wel op korte termijn en met gemak.


locatie: Restaurant de Krom - Oud Alblas
Maandag 29 juli 09:00Maandag 29 juli 11:00Maandag 29 juli 13:00Maandag 29 juli 15:00
locatie: De Schone Lei - Rotterdam Kralingen
Dinsdag 30 juli 09:00Dinsdag 30 juli 11:00Dinsdag 30 juli 13:00Dinsdag 30 juli 15:00

ZOMERACTIE

ALLEEN DE MAAND JULI

VAN €99,- VOOR €69,- (incl. BTW)

8 plaatsen per week beschikbaar