fbpx

5 elementen live programma ouders

De 5 elementen

live programma

Wil jij balans tussen werk en privé?
Wil jij rust in je hoofd maar ook in je agenda?
Wil jij invloed kunnen zien en uitoefenen?
Wil jij energie, mentaal en fysiek?
Wil jij focus op wat jij echt belangrijk vindt?

Als je gestrest bent en het veel te druk hebt, maar ook wanneer je kampt met een burn-out, kunnen wij samen de stappen zetten naar een sterke, positieve basis.

In het dagelijks leven zoeken en vinden we genoeg inspiratie en informatie over deze 5 elementen. Maar welke past echt bij jou? Welke mogelijkheid geeft jou het beste effect? Hoe maak je nieuwe positieve gewoonten?

5 elementen
de basis
van jouw leven!

Stressvrij & succesvol ouderschap

Veel ouders vinden het een grote uitdaging om balans en rust te ervaren in de drukke waan van de dag. Deze leidt ons vaak af, waardoor we onze focus verliezen op wat we belangrijk vinden. Dit kost ons energie die wij zo graag steken in ons gezin! Het gevoel dat jij hier nog invloed op hebt, kan steeds minder worden.

Neem die regie terug!

In een groep van maximaal 12 deelnemers ga jij hiermee aan de slag in een live programma van 5 weken.
Breng je kinderen naar school en neem 2,5 uur de tijd voor jezelf en pas bij het ophalen van de kinderen gelijk concrete stappen toe!
Ga stressvrij en ‘on top of your game’ de feestdagen in.

Gun het jezelf en jouw gezin!

Deze cursus bestaande uit 5 bijeenkomsten zijn inclusief materiaal, koffie/thee & wat lekkers en kost €249,- p.p. (BTW inbegrepen)

De cursus gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

Locatie:

Centrum Voel je Fijn, Burgemeester Jansenlaan 143, 3331 HG Zwijndrecht

Evenement:

klik hier

Data & tijden:

30 oktober – 6, 13, 20, 27 november  09:00 – 11:30

Deelname:

Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers! Meld je onderaan de pagina aan.

Aanmelden hiervoor is verplicht. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het deelnamebedrag. Deelname is niet annuleerbaar, er vindt geen restitutie plaats, maar is wel overdraagbaar: ben je verhinderd, dan mag je iemand anders regelen om je plaats in te nemen en dat onderling financieel regelen.

Echtpaar actie: 

Melden jullie je als stel aan? Wil je samen in een gezin investeren waar aandacht is voor de 5 elementen en zo de impact nog meer ervaren?

Dan krijgen de ouders samen een aantrekkelijke prijs van €449,- incl. BTW

Kennismaken:

Op 9 & 16 oktober is er een kennismakingsbijeenkomst van 9:00 tot 10:00.

Deze bijeenkomst is om vrijblijvend kennis te maken met de cursusleider Angela, de locatie te bezoeken, het materiaal te bekijken wat gebruikt gaat worden en vragen te stellen over het live programma.

Aanmelden:

    Kennismakingsbijeenkomst Woensdag 9 oktober 09:00Kennismakingsbijeenkomst Woensdag 16 oktober 09:00Live programma 5 bijeenkomsten vanaf Woensdag 30 oktober 09:00